Kërkoni mbi 50,000 Prona falas

Blej ose shit!

Kërko punë ose ofro punë!

Nuk do i përdorni më? Munden të përdoren ende? Futni këtu dhe shitni, ndokush ka nevojë për ato!

Bleni dhe shisni gjërat në internet

2,200

Green Square

 • 2 muaj më parë
 • 120 shikues
20,000
Automobilë

shes

 • 3 javë më parë
 • Tirana, Shqipëri
 • 25 shikues
250,000per month

Moon Point

 • 2 muaj më parë
 • 14 shikues
40
Apartmente

Apartament për pushime

 • 3 javë më parë
 • Vlora, Shqipëri
 • 22 shikues
Na thërritni

Apartment for Buy

 • 2 muaj më parë
 • 127 shikues
250,000

Independent House For Sale

 • 2 muaj më parë
 • 21 shikues
Na thërritni

KOKAUNIVERS

 • 3 javë më parë
 • Zvicër
 • 11 shikues
36

Running shoes imported from china

 • 12 muaj më parë
 • 69 shikues
20,000
Automobilë

shes

 • 3 javë më parë
 • Tirana, Shqipëri
 • 25 shikues
250,000

Independent House For Sale

 • 2 muaj më parë
 • 21 shikues
230

Toy Bundle

 • 12 muaj më parë
 • 50 shikues

Kërkoni gjërat që keni nevojë duke kaluar direkt nëpër qytete shqiptare

Kërkoni nëpër qytetet shqiptare

Zbuloni banesat, pronat dhe gjuthçka tjetër në faqet tona

Kliko dhe kalo te të gjitha shpalljet, gjitha kategoritë dhe gjith trojet ku jetojnë shqiptarët

Kërkim i shpejtë dhe i thjeshtë

01.

Zgjidh kategorinë

Duke zgjedhur kategorinë, ju do të mundeni të gjeni atë që kërkoni në një kategori të caktuar

02.

Gjeje lokacionin

Përmes lokacionit ju mendeni të gjeni atë që kërkoni në një vend, qytet të caktuar

03.

Hec dhe eksploro

Kliko dhe shih të gjitha anë e kënd ku ka shqiptarë pra edhe nëpër Evropë

ÇMIMET DHE PAKETAT TONA

FALAS / PRIVAT

€/0 /në muaj dhe gjithmonë
 • Shpallje në të gjitha kategoritë
 • Nga kudo që jetoni
 • Shpallje me numër të pakufizuar
 • Jo Top Ads
 • Dhe shumëçka tjetër
 • Ndihmë përmes emajlit

FALAS / DYQANE

€/0 / në muaj dhe gjithmonë
 • Shpallje në të gjitha kategoritë
 • Shqipëri, Kosovë, M. e Veriut
 • 1 dyqan
 • Greqi, Sërbi, M. i Zi
 • Dhe shumëçka tjetër
 • Ndihmë përmes emajlit

REKLAMA

€/0 /në muaj dhe gjithmonë
 • Në kategoritë apo faqet e caktuara
 • Një ditë në javë
 • Çdo javë tjetë, jo të përsëritet
 • Jo Top Ads
 • Dhe shumëçka tjetër
 • Ndihmë përmes emajlit

BIZNES

€/? /na kontaktoni
 • FULLY FLEXIBLE
 • Çdo ditë shpallje dhe reklama
 • Artikuj të pakufizuar në dyqan
 • 1 Top Ads
 • Dhe shumëçka tjetër
 • Ndihmë përmes emajlit
Translate »