10.00 CHF

Monopola, edicion i prodhimit zvicran Brugg

  Lojëra

Lojë interesante për fëmijë prej 8 vjetëve dhe për të rritur. Në paketim vjen edhe udhëzimi për lojën

 Data e shpalljes:

Tetor 18, 2017

 Data e ndryshimeve:

Tetor 18, 2017

 Rajoni:

Aargau

 Qyteti:

Brugg

 Rajoni i qytetit:

Brugg

 E parë

422Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informata ndihmëse

  • Për t'iu shmangë mashtrimeve paguaj me PayPal ose në dorë (kesh).
  • Mos paguani asnjëherë përmes westernUnion apo shërbimeve tjera bankare.
  • blerjen apo shitjen mos e bëni mundësisht jasht vendit tuaj apo UE (opcion) pos nëse jeni plotësisht të sigurtë! Mos pranono çeqe nga pala tretë!
  • Kjo faqe nuk është pjesmarrje apo përgjegjëse për transaksionet e bëra me palën tjetër, në pagesa, transport, garancione të transportit apo diçka tjetër në këtë drejtim.

Komentet

     Shto një koment (Spam apo shkrime që bien ndesh me rregulloren do të fshihen!)

    Kokaunivers

    Kontakto personin përgjegjës