35.00 CHF

Shtrat për foshnje/fëmijë Turgi

  Mobile

Shtrat i përdorur për foshnje apo për fëmijë në gjendje të mirë. Shitet vetëm konstrukcioni apo edhe me pajisjet (çarshaf, dyshek, varëse të perdes dhe perdja...)
Vetëm konstrukcioni 35.00 CHF. Komplet 100.00 CHF

 Data e shpalljes:

Tetor 11, 2017

 Data e ndryshimeve:

Tetor 12, 2017

 Rajoni:

Aargau

 Qyteti:

Turgi

 Rajoni i qytetit:

Baden

 E parë

474Vote
Result 0 votes
Për shitje Shtrat për fëmijë
Viti i prodhimit/mosha 7 vjet
Afati i përdorimit pa fund
Gjendja I/e përdorur-gjendje të mirë
Madhësia 150x70x70
Ngjyra E verdhë, druri
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informata ndihmëse

 • Për t'iu shmangë mashtrimeve paguaj me PayPal ose në dorë (kesh).
 • Mos paguani asnjëherë përmes westernUnion apo shërbimeve tjera bankare.
 • blerjen apo shitjen mos e bëni mundësisht jasht vendit tuaj apo UE (opcion) pos nëse jeni plotësisht të sigurtë! Mos pranono çeqe nga pala tretë!
 • Kjo faqe nuk është pjesmarrje apo përgjegjëse për transaksionet e bëra me palën tjetër, në pagesa, transport, garancione të transportit apo diçka tjetër në këtë drejtim.

Komentet

   Shto një koment (Spam apo shkrime që bien ndesh me rregulloren do të fshihen!)

  Anonym

   E-Mail: info@albaniaservice.com

  Kontakto personin përgjegjës