10.00 CHF

Trajnues ABTRAK Baden

  Fitnes

Trajnues i përdorur ABTRAK për muskujt e barkut me kompjuter stërvitor, për të trajnuar muskujt e këmbëve dhe të barkut, trajnimin e tërë trupit, trajnim i shpejt i figurës së trupit.
Gjithashtu trajnohet pjesa e sipërme e trupit nga lëvizjet anësore.
Gjithashtu është si një pajisje e qëndrueshme.

Shitja private, asnjë garanci, asnjë shkëmbim,

 Data e shpalljes:

Tetor 14, 2017

 Data e ndryshimeve:

Tetor 14, 2017

 Rajoni:

Aargau

 Qyteti:

Baden

 Rajoni i qytetit:

Baden

 E parë

216Koka
0 votes

Video e Youtube

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informata ndihmëse

  • Për t'iu shmangë mashtrimeve paguaj me PayPal ose në dorë (kesh).
  • Mos paguani asnjëherë përmes westernUnion apo shërbimeve tjera bankare.
  • blerjen apo shitjen mos e bëni mundësisht jasht vendit tuaj apo UE (opcion) pos nëse jeni plotësisht të sigurtë! Mos pranono çeqe nga pala tretë!
  • Kjo faqe nuk është pjesmarrje apo përgjegjëse për transaksionet e bëra me palën tjetër, në pagesa, transport, garancione të transportit apo diçka tjetër në këtë drejtim.

Komentet

     Shto një koment (Spam apo shkrime që bien ndesh me rregulloren do të fshihen!)

     Privat

    Kontakto personin përgjegjës