30.00 CHF

Ulëse për fëmijë, Autoulëse Racer Nania Turgi

  Tjetër

Ulëse në gjendje të mirë fëmijësh për makinë. Përdorimi deri në peshën 36 Kg. Ka dy opcione, me peshë 8-18 Kg dhe 15-36 kg. Prodhim francez.

 Data e shpalljes:

Tetor 11, 2017

 Data e ndryshimeve:

Tetor 12, 2017

 Rajoni:

Aargau

 Qyteti:

Turgi

 Rajoni i qytetit:

Baden

 E parë

403Koka
0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informata ndihmëse

  • Për t'iu shmangë mashtrimeve paguaj me PayPal ose në dorë (kesh).
  • Mos paguani asnjëherë përmes westernUnion apo shërbimeve tjera bankare.
  • blerjen apo shitjen mos e bëni mundësisht jasht vendit tuaj apo UE (opcion) pos nëse jeni plotësisht të sigurtë! Mos pranono çeqe nga pala tretë!
  • Kjo faqe nuk është pjesmarrje apo përgjegjëse për transaksionet e bëra me palën tjetër, në pagesa, transport, garancione të transportit apo diçka tjetër në këtë drejtim.

Komentet

     Shto një koment (Spam apo shkrime që bien ndesh me rregulloren do të fshihen!)

     Privat

    Kontakto personin përgjegjës