Të dhënat

AlbaniaService.com

Dërgo një mesazh

Të konkurosh në botën afariste të ditëve të sotme, nuk është e lehtë. Vështirësit nuk janë vetëmpër shkak të konkurencës në treg, por edhe ajo – gjetja e rrugës për të mbërritur deri te konsumatori. Shërbimet e pashfrytëzuaravetëm e vetëm nuk keni gjetur rrugën e duhur deri te konsumatori. Cila rrugë ështën, ju këtë e dini, e kjo është propaganda, reklama apo pezentimi i veprimtarisë tuaj afariste. Edhe këtë ju e dini se kjo bëhet përmes shtypit, (gazetave të përditshme, javore, mujore, TV-së apo edhe përmes radios), por ja që as kjo nuk është aq ideale, sepse shpenzimet janë aq të mëdha sa që shumë herë nuk ia vlenë për një kohë të caktuar (për nje reklamë të tillë). Pra duhet që për çdo ditë të jeni prezent në mediat e ndryshme për të arritur efektin e duhur. Por për një gjë të tillë nevojiten të „prishen“ një shumë e mirë parash.

Sot është gjetur rruga më e mirë, më e lehtë dhe më e lirë e prezentimit të afarizmit tuaj ndaj konsumatorëve. Pa dimenzione (çfar madhsie do t¨r ketë reklama juaj në ndonjërën prej gazetave), pa nmrime rrshtave për të caktuar çmimin e Asaj reklame dhe pa komplikime, reklama juaj me dy apo më tepër faqe, tekste, grafikë e fotografi, përmes FAQEVE TË INTERNETIT, mundet të prezentohet me një çmin prej disa dhjetra herë më lirë se në gazeta dhe mediume tjera.

Faqja jonë albaniaservice.com prezenton dhe promovon të gjithë ata që kanë për të prezentuar diçka. Pa marrë parasysh, në Shqipëri, Kosovë, Evropë e kudo në botë, konsumatori ju ka pranë për nevojat e veta.

AlbaniaService është një direktori e të gjitha firmave shqiptare në tërë botën e ndarrë sipas kategorive e veprimtarive tuaja. Këtu për një kohë të shkurtër do t’i gjeni të gjith ata që janë të interesuar që konsumatorëve të vetë t’iu ofrojnë paraprakisht informata të nevojshme për veprimtarinë e tyre. Se si duket kjo, ju mundeni ta vizitoni faqen AlbaniaService.com, por nëse nuk keni mundësi, ju mundeni të na lajmëroni përmes telefonit për sqarime më të hollësishme. Patët ju kompjuter apo jo, reklama juaj ke ne do të ketë efektin e saj, e sidomos sot kr dihet se kompjuteri dhe interneti ka depërtuar thellë në qenjen shqiptare.

Tani kemi publikuar përkohësisht këtë faqe, deri sa t’i njoftojmë afaristët tjerë, megjithëse edhe tani është aktive.

Për ta bërë këtë faqe më të njohur për konsumatorët tuaj dhe vizitorët tonë, ne do të fillojmë së shpejti ta publikojmë disa herë përmes mediumeve tjera.

Jemi të sigurtë dhe të bindur se prezentimi i veprimtarisë tuaj afariste do të ketë efektin e duhur si dhe juve do t’ju lehtësohet puna për gjetjen e konsumatorëve  të rinjë. Këtu nuk do të ket vend, si faqe interneti që të lajmërohen individë me përmbajtje jo serioze, por vetëm firma, ndërrmarrje që me të vërtetë kanë çka të i ofrojnë konsumatorit. Vizitorët nuk do të vijnë në këto faqe për të dëgjuar muzikë, për të parë fotografi prej më të ndryshmeve, por do të vijnë vetëm ata që kanë nevojë për diçka konkrete e ata jeni ju.

Një herë abonoheni te ne dhe tërë vitin jeni në internet dhe me kondicione jashtzakonisht të përshtatshme.

Një herë abonoheni dhe 24 orë, shtatë ditë në javë, 365 ditë në vit, jeni para syve të konsumatorit tuaj.

Do i rradhisim një nga një:

– Uebfaqe

Platformat: WordPress, NOF (Net Object Fusion)

– Grafikë (Coral Draw, Coral Photopaint…)

-Printim -T-Shirt  – Flex

-Reklama ngjitëse në makinat tuaja apo vitrinat e lokaleve tuaja dhe…

thjesht shkruani.